WordPress Sverige lite

Pga stora tekniska problem och alldeles för lite tid och folk som hjälper till så kommer WordPress Sverige att vara "offline" under en lite längre tid. Det är tyvärr situationen vi hamnat i som en portal som drivs helt ideellt.

Vad händer?

Det är ingen rolig situation och det här är det sista vi ville se hända. Tyvärr så hamnde WordPress Sverige i en ohållbar situation. Det betyder dock inte att vi kommer att ge upp. Men vi är i akut behov av folk som kan hjälpa till (eller substantiell ekonomisk sponsring). Kan du hjälpa till att bygga upp nya WordPress Sverige, kolla in vårt projekt på GitHub.

All data från tidigare versioner finns sparad och kommer att användas med eventuella nya lösningar. Inget ur vår databas kommer att gå förlorat. Det gäller även inloggning för er medlemmar.

Projekt på GitHub »


Jag behöver support!

Vår Facebook-grupp finns till förfogande. Är du i akut behov av hjälp med WordPress så kan du besöka WordPress Sverige på Facebook. Du har även alltid det officiella forumet (på engelska).

WordPress Sverige på Facebook »


Uppdateringar av WordPress?

Uppdateringar av WordPress och svenska språkpaket kommer fortsätta som vanligt. Du kan alltid ladda ner den svenska versionen på sv.wordpress.org.

WordPress på Svenska »


Visa ditt stöd

Vad WordPress Sverige behöver just nu är stöd. Det i form av personer som är villiga att hjälpa till med utvecklingen. Har man inte kunskapen eller möjligheten att hjälpa till tekniskt så får man väldigt gärna visa sitt stöd genom att ge ett ekonomiskt bidrag. All form av stöd är mycket uppskattat just nu!


Twitter