Tävla om biljetter till WordCamp Stockholm!

25 oktober Nyheter

Nu är det mindre än en månad kvar till WordCamp Stockholm 19-20 november. Det firar vi med att tävla ut tre stycken biljetter! För att vara med i tävlingen: Skriv ett kommentar på detta inlägg och berätta kort (1-2 meningar) om hur WordPress har haft en positiv inverkan på ditt jobb, hobby eller fritid, eller varför du gillar att använda just WordPress för dina webbplatser.

Tävlingen pågår t.o.m. den 5 November. Lycka till!

Läs mer om WordCamp Stockholm på: https://2017.stockholm.wordcamp.org/

6 kommentarer till "Tävla om biljetter till WordCamp Stockholm!"

 1. To be able to use WordPress as a CMS saved my life.
  I was unemployd in Norway and did’nt get any jobs because of my east-asian heritage.
  The first job I got was in a small WordPress company by another asian-leader. (Pakistan)
  The second job was in a Norwegian startup with WordPress and WooCommerce.
  From after I stopped. I developed a business plan and launched Sonyeo VisuellKommunikasjon in 2014.
  I’ve been working with WordPress ever since as the jobmarket in Norway are tight and harder to get positions as east-asian.

  WordPress makes the world a bit more tolerant to live in.

 2. Efter att ha utvecklat egna CMS och underhållit andras hemmabyggen kan jag nu koncentrera min utveckling på det som är roligt och viktigt,extra funktioner och utseende, istället för buggar och basala funktioner. Har tidigare råkat ut för otaliga hackerintrång men WordPress underlättat utvecklingen och motat Olle i grind i tio år för mig.

 3. WordPress hjälper mig att reflektera över min lärargärning, aldrig tidigare har jag så lätt och snabbt kunnat nå så många lärare på ett enkelt och effektiv sätt. Med hjälp av bloggen kan jag inspirera andra och det i sin tur inspirerar mig.

 4. Jag är en person som älskar att lösa problem, men självklart når jag min gräns för hur många gånger jag kan slå huvudet i väggen då och då. Därför är det perfekt att jobba i WordPress för det finns ett så stort community att det alltid finns råd att hitta. Det stora utbudet med plugin och teman hjälper även till då jag kan fokusera på att göra ett bra arbete med anpassade funktioner där kunden blir nöjd istället för att arbeta fram något som tar alldeles för lång tid att bygga mot vad det ger i slutendan.

 5. Jag tillhör de så kallade ”bloggdinosaurerna” som började bygga bloggar och hemsidor 1996/97. Vi var en gäng tjejer ca 50 stycken som senare samlades kring ”Tjejringen”, en html-ring kring hemsidebyggande och webbdesign. När sedan WordPress kom i bruk var det som att hamna i himmelriket, i alla fall för mig. Och på den vägen har det varit sedan dess… =)

 6. Det är både jobb och fritid. Varför WP? ingen aning 🙂 men det är det roligaste jag vet, jag tröttnar alltid, varje WP sida är en utmaning och nya lösningar, nya sätt att lösa och implementera.

Kommentarer inaktiverade.